TREFA 2014

      26. dubna proběhla na střelnici AVZO Orlová-Lazy tradiční střelecká soutěž, jejímiž účastníky mohou být děti i dospělí. Soutěžící jsou totiž rozděleni do čtyř kategorií podle věku – tím pádem se jedná o skvělou příležitost porovnat své schopnosti se svými vrstevníky.

Protože se v termínu soutěže konalo celostátní zasedání vedení AVZO, museli jsme organizaci zvládnout v omezeném počtu. Díky spolupořadateli, kterým je RADAMOK, a pomoci ze strany účastníků se nám podařilo soutěž provést ke spokojenosti účastníků i organizátorů.
AVZO Stará Bělá zajistilo pomůcky pro soutěže mimo střelnici, disciplíny na střelnici zajistilo a obsloužilo AVZO Orlová a RADAMOK měl na starosti ogranizační stránku – zápis účastníků, vyhodnocení, zajištění cen pro nejlepší a malé občerstvení pro účastníky.
I když bylo počasí od rána „pravé aprílové“, mraky se honily a tu a tam vysvitlo slunce, přesto si cestu na střelnici v Orlové si, i přes tyto vrtochy, našlo nakonec 58 účastníků. Rozpršelo se asi dvacet minut poté, co jsme vyhlásili výsledky a začali s balením.
Gratulujeme nejlepším, děkujeme všem, kteří přišli, aby ukázali své dovednosti a přítí rok se těšíme na shledanou.

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.