Starobělská pažba 2015

 

     Třináctý ročník veřejné střelecké soutěže proběhl v sobotu 26. září. Letos se Pažba konala v termínu mimo dnů NATO, ale setkání oddílů TOM probíhalo právě tento víkend.

     
     Počasí nám letos opravdu nepřálo. V pátek jsme postavili přístřešky, ale ráno byla hlavní plachta na zemi. Znovu jsme ji zvedli, utřeli stoly a ještě před devátou jsme byli připraveni. Poděkování patří všem, kteří se na přípravách podíleli. :-D
     Téměř celou dobu soutěže buď pršelo a  nebo mžilo, navíc bylo docela chladno a chvílemi nepříjemně foukalo. Přesto přišlo více účastníků než loni. Nebudeme zastírat, nás, jako organizátory potěšilo, že i přes nepřízeň počasí se soutěže nakonec zúčastnilo 62 střelců.
     Dětské kategorie z poloviny zaplnili členové oddílu — současní i ti, kteří oddílem prošli v minulých letech a rozhodně se neztratili. Všech kategoriích obsadili pět z devíti pozic na stupních vítězů.
     Pro všechny soutěžící bylo připraveno zpestření, kdy si mohli prohlédnout fotografie z činnosti oddílu nebo zahrát některé z našich deskových her. Každý účastník si odnesl pamětní list a sladkou drobnost a ti nejlepší pak »klubové kartičky« za více než 90, 100 a 110 bodů získaných při střelbě.
      Přehled výsledků nabízíme v elektronické podobě  »zde« 

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.