Trefa 2016

      30. dubna proběhla na střelnici AVZO Orlová-Lazy tradiční střelecká a trefovací soutěž pro děti i dospělé. Název napovídá, že se nejedná jen o střelbu ze střelných zbraní, ale jsou zařazené další disciplíny, u kterých je cílem správně se trefit. Například hod granátem nebo šipkami. Soutěžící jsou rozděleni do čtyř kategorií podle věku – takže je to ta správná příležitost porovnat si své schopnosti s vrstevníky.

     Už několik let spolupořádá soutěž AVZO spolu s Radou dětí a mládeže moravskoslezského kraje (RADAMOKem). Letos jsme měli jistý organizační problém, protože po nevyjasněných sporech je střelba na střelnici možná jen v omezené míře. Přesto se podařilo skloubit vše dohromady a soutěž proběhla ke spokojenosti pořadatelů i účastníků.
     AVZO Stará Bělá zajistilo pomůcky pro střelbu z luku, šipky, střelbu prakem a hod granátem. Střelevné disciplíny – vzduchovku, malozážkovou pistoli a malorážkovou pušku zajistilo a obsloužilo AVZO Orlová a RADAMOK měl na starosti ogranizační stránku – zápis účastníků, vyhodnocení, zajištění cen pro nejlepší a malé občerstvení pro účastníky.
     Počasí letos vyšlo excelentně, takže jsme si mohli v klidu užívat příjemné dopoledne a pro mnohé byly jistě velkým zážitkem a novou zkušeností střelecké disciplíny z malorážkových zbraní.
     Gratulujeme nejlepším, děkujeme všem, kteří přišli, aby ukázali své dovednosti a se těšíme na shledanou v příštím roce.
 
Přehled výsledků nabízíme v elektronické pobobě  »zde« 
 
prak

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.