Po stopách Uctívačů Ginga – Přiběh pokračuje

     Po loňském obnovení, svého času oblíbené, městské hry, Michael rozvažoval – bude pokračování, nebude…?
     Po návštěvě Kopřivnice a procházce po městě a okolí bylo rozhodnuto – tak tady by to šlo…
     Nakonec byly přípravy spuštěny 21. února, a i přes nemožnost pohybu a tak nezbyném přesunutí tíže provedení na ostatní, i letos hra proběhla.

     
     Letošní ročník proběhl s názvem »PŘÍBEH POKRAČUJE«, a byl vymyšlen pro Kopřivnici (v blízkosti je totiž pěkná zřícenina hradu), a také byl otevřen i pro zájemce z jiných oddílů.
     Na schůzce 22. února spatřil světlo světa dopis bývalého uctívače a následně i pozvánka na akci.
     Aby se účastníci mohli připravit na to, co je čeká, byly navíc po čtyři týdny posílány krátké zprávy s šiframi k tématu. Takže mohli všichni poznat jaké šifry budou použity a seznámit se s podstatou příběhů o Uctívačích od Svatopluka Hrnčíře.
     Ačkoli Michael celou akci vymyslel a dva měsíce připravoval, tuhá noha, jak by se dalo nazvat jeho zranění mu nedovolila být provedení přítomen. Zprávy o tom jak vše probíhalo byly kusé, a ani něco co by se dalo nazvat výsledky se nepodařilo dát dohromady.
     Takže jediné co se dá závěrem říci – z našeho oddílu se účastnily dva týmy, celkově bylo týmů sedm, vyhráli Kondoři z oddílu Lesani, naše týmy skončily druhý a třetí, odezva byla pozitivní a všem zúčastněným se akce líbila…
     

Po stopách…

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.