Starobělská pažba 2017

     Patnáctý ročník veřejné střelecké soutěže proběhl v sobotu 30. září. Letos došlo s ohledem na STO s přesunu termínu konání soutěže, možná i to bylo příčinou letošní nižší účasti.

     
     Počasí k nám bylo opět velmi přívětivé. Ne že by po celou dobu soutěže svítilo sluce, ale nefoukalo a i když slunce chvílemi mizelo za mraky, bylo docela teplo.
     Počet účastníků se letos zastavil na čísle šedesát. Výsledky byly i letos dobré, ale rekord soutěže z roku 2013 překonán nebyl. Po delší době jsme letos řešili dva rozstřely při rovnosti bodů na medailových místech ve dvou kategoriích.
     Dětské kategorie z poloviny zaplnili členové oddílu — současní i ti, kteří oddílem prošli v minulých letech a rozhodně se neztratili. Všech kategoriích obsadili čtyři z devíti pozic na stupních vítězů.
     Pro všechny soutěžící bylo připraveno zpestření, kdy si mohli prohlédnout fotografie z činnosti oddílu nebo zahrát některé z našich deskových her. Každý účastník si odnesl pamětní list a sladkou drobnost a ti nejlepší pak »klubové kartičky« za dosažení nebo překonání hranice 90, 100, 110 a 120 bodů.
      Přehled výsledků nabízíme v elektronické podobě  »zde« 

pažba

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.