Starobělská pažba 2018

     Šestnáctý ročník veřejné střelecké soutěže proběhl v sobotu 22. září. Letos došlo opět ke kolizi termínů, takže z jiných oddílů se zúčastnili pouze jednotlivci a většina tak byli starší účastníci ze Staré Bělé a okolí.

     
     V noci před soutěží nás počasí překvapilo. Ráno jsme museli opravovat poškození altánu. Během soutěže však už bylo příjemně, v závěru na nás dokonce několikrát vyhlédlo slunce.
     Počet účastníků se letos zastavil na čísle padesát osm. Výsledky byly i letos dobré, ale rekord soutěže z roku 2013 překonán nebyl. Letos jsme žádný rozstřel řešit nemuseli, rovnost bodů na medailových místech v nejmladší kategorii jsme rozhodli věkem.
     Dětské kategorie z poloviny zaplnili členové oddílu — současní i ti, kteří oddílem prošli v minulých letech a rozhodně se neztratili. Ze členů oddílu si nejlépe vedli Patrik a Milach, ti stáli ve svých kategoriích na stupních vítězů. Ani další členové si nevedli zle, jak si můžete prohlédnout na výsledcích uvedených níže.
     Pro všechny soutěžící bylo připraveno zpestření, kdy si mohli prohlédnout fotografie z činnosti oddílu nebo zahrát některé z našich deskových her. Každý účastník si odnesl pamětní list a sladkou drobnost. Ti nejlepší pak »klubové kartičky« za dosažení nebo překonání hranice 90, 100, 110 a 120 bodů.
      Přehled výsledků nabízíme v elektronické podobě  »zde« 

pažba

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.