Starobělská pažba 2020

     Osmnáctý ročník naši veřejné střelecké soutěže proběhl v sobotu 3. října. S ohledem na hrozící omezení sektávání osob jsme měli štěstí, protože termín byl na poslední chvíli. Před devátou jsme byli kompletně připraveni na soutěžící. Počasí bylo letos vlídně, ale občasné poryvy větru prověřily pevnost našich přístřešků. Na výsledky střelby vítr moc vlivu neměl.

     
     I přes pokračování v tanečcích kolem čínského viru dosáhl počet hodnocených účastníků čísla 48. Což je s ohledem na okolnosti pěkné číslo. Výsledky byly i tentokrát velmi dobré, rekord soutěže z roku 2013 však stále „drží“. Deset střelců dosáhlo hranice sta bodů a více.
     Pro všechny účastníky byly připraveny prezentace fotografií z činnosti oddílu a z letošního letního tábora. Každý účastník si odnesl pamětní list a sladkou drobnost a ti nejlepší pak »klubové kartičky« za dosažení, nebo překonání, hranice 90, 100, 110 a 120 bodů.
     
     Ze členů oddílu si nejlépe vedli Kája ml. a Oko, ti ve svých kategoriích obsadili první místa. Na stupních vítězů se umístili ještě Matýsek, sourozenci Lukáš a Libor, a také Patrik I, který v oddílu vyrostl. V nejstarší kategorii obsadily čelní příčky členové oddílu, mezi které se vklínil na druhé místo tradiční účastník. Jak si vedli další členové, si můžete prohlédnout na níže uvedených výsledcích.
      Přehled výsledků nabízíme v elektronické podobě  »zde« 

pažba

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.