Starobělská pažba 2014

Dvanáctý ročník veřejné střelecké soutěže proběhl letos v termínu mimo obě akce, které zmiňovali ti, kteří na Pažbu v minulých letech nepřišli — setkání oddílů ATOM a dny NATO.
Přesto žádný z dětských oddílů nedorazil. Počet účastníků se tak letos dostal jen k číslu 50…

Dvanáctý ročník veřejné střelecké soutěže proběhl v sobotu 4. října. Letos jsme se rozhodli umístit konání soutěže do termínu mimo obě akce, které zmiňovali ti, kteří na Pažbu v minulých letech nepřišli — setkání oddílů ATOM a dny NATO. Přesto žádný z dětských oddílů nedorazil. Počet účastníků se tak letos dostal jen k číslu 50. Pod hradbou mraků, za občasného pofukování větříku, proběhlo vše bez větších potíží….
I když meteorologové slibovali na konec týdne slunce, při páteční přípravě jsme pochopili, že slunce si letos neužijeme. Závěrečné přípravy jsme taky bez potíží zvládli, takže jsme v devět mohli přijmout první účastníky.
Dětské kategorie z poloviny zaplnili členové SIHASAPy — současní i ti, kteří oddílem prošli v minulých letech a rozhodně se neztratili, protože ve všech kategoriích jim patřily 2/3 stupňů vítězů.
Počet registrovaných účastníků v letošním ročníku dosáhl čísla 50, což určitě nesplnilo naše očekávání. Snad se nám podaří příště přilákat některé z druhých oddílů.
Pro všechny soutěžící bylo připraveno zpestření, kdy si mohli prohlédnout fotografie z činnosti oddílu nebo zahrát některé z našich deskových her. Každý účastník si odnesl pamětní list a sladkou drobnost a ti nejlepší pak »klubové kartičky« za 90, 100 a 110 bodů.

Přehled výsledků nabízíme v elektronické pobobě  »zde« 

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.