Trefa 2017

     Pořádání letošního ročníku tradiční soutěže ve střelbě, míření a trefování se letos poněkud zkomplikovalo. Termín na konci dubna byl s ohledem na nevyřešené majetkové poměry na střelnici v Orlové zrušen. Soutěž nakonec proběhla v září na střelnici Sportovně Střeleckého Klubu PORUBA SKALKA…

     
     Změna místa a nepřízeň počasí naštěstí neovlivnily počet účastníků. Soutěž tak proběhla za hojné účasti. Účastníci se rekrutovali především z členů dětských turistických oddílů.
     My jsme zajišťovali dvě z disciplín – hod granátem na cíl a střelbu ze vzduchovky. Počasím nám moc nepřálo, lehké mrholení se chvílemi měnilo v déšť, avšak díky nasazení pořadatelů a účastníklů i díky zázemí porubské střelnice proběhlo vše bez větších komplikací.
     Účastníci si tak mohli poměřit své síly v tradiční i méně obvyklých disciplínách, ve kterých hraje hlavní roli střelba, míření a trefování. Dočkali se i tradičních grilovaných párků.
     Co říci závěrem? Je škoda, že AVZO přišlo, díky neutěšené situaci na střelnici v Orlové, o organizaci této tradiční soutěže, která bude do budoucna patřit RADAMOKu.
      Přehled výsledků nabízíme v elektronické podobě  »zde« 

      hod granátem
 
střelba ze vzduchovky

© 2015 AVZO Stará Bělá p.s.